Latest News

De beste smartklokkene i 2018: Velg riktig klokke blant disse toppmodellene

De beste smartklokkene i 2018: Velg riktig klokke blant disse toppmodellene

En smartklokke er det ultimate tilbehøret til en smarttelefon. Den forteller deg hva klokka er, åpenbart, men den kan også gi deg viktige varsler rett fra håndleddet, samt kjøre egne apper.  Det som er enda mer imponerende, er at mange av dagens beste modeller også har en haug med andre triks på lager, for eksempelRead more about De beste smartklokkene i 2018: Velg riktig klokke blant disse toppmodellene[…]

Apple could be ready to allow third-party watch faces on the Apple Watch

Apple could be ready to allow third-party watch faces on the Apple Watch

Well, what’s this hidden in the watchOS 4.3.1 beta? As spotted by 9to5Mac, it’s a reference to a “3rd party face config bundle”, which sounds very much like Apple is about to open up the device to developers who fancy having a go at making their own watch faces. Unlike Wear OS (née Android Wear),Read more about Apple could be ready to allow third-party watch faces on the Apple Watch[…]

Bedste Ultrabooks i 2018: Anmeldelse af top-tynde og lette laptops

Bedste Ultrabooks i 2018: Anmeldelse af top-tynde og lette laptops

“The Times They Are A-Changin”, sang Bob Dylan, og det må også siges at gøre sig gældende for de bærbare computere, som ikke bare bliver tyndere og lettere, men også hurtigere og hurtigere. Og ikke mindst, så gør dette sig gældende for de bedste af de Ultrabooks, der er at finde på markedet. Med enRead more about Bedste Ultrabooks i 2018: Anmeldelse af top-tynde og lette laptops[…]

De bedste Android Wear-ure i 2018: top-10 smartwatches med Google OS

De bedste Android Wear-ure i 2018: top-10 smartwatches med Google OS

Efter en noget ustabil start er Googles Android Wear nu i stigende grad en mere moden platform takket være opdateringen til styresystemet Android Wear 2.0 og en overflod af nye ure, der anvender softwaren. Nye funktioner i smartwatch-styresystemet omfatter en meget nemmere måde at besvare meddelelser på, der er håndskriftgenkendelse, og du har Google AssistantRead more about De bedste Android Wear-ure i 2018: top-10 smartwatches med Google OS[…]

How to watch 2018 NBA Playoffs live : Stream all games and the finals online

How to watch 2018 NBA Playoffs live : Stream all games and the finals online

NBA Playoffs – when and where The first round of the NBA Playoffs starts today and there will be a total of four games played that day across the US and in Canada: 1. Spurs vs. Warriors starts at 3:00pm ET (7pm GMT, 12pm PST)2. Wizards vs. Raptors starts at 5:30pm ET (9:30pm GMT, 3:30pmRead more about How to watch 2018 NBA Playoffs live : Stream all games and the finals online[…]